ALSEL KALENDARZE

OPINIE KLIENTÓW

Jak zawsze profesjonalnie.

Od wielu lat współpracujemy z ALSEL Kalendarze.
Wszystkie zlecenia wykonane ze starannością i na czas. W miłej atmosferze. Serdecznie polecam.

Katarzyna
Graph-expert Trade Sp. z o.o. Sp. k.
24 lutego, 2020
Od samego początku bardzo dobry

Od samego początku bardzo dobry i rzeczowy kontakt ze sprzedawcą. Błyskawiczna realizacja, jeszcze przed ustalonym terminem, szybka wysyłka.
Wykonanie na 5 plus.Pierwszy raz zleciłam wykonanie kalendarzy tej firmie, ale z pewnością nie ostatni.
Polecam wszystkim

Aldona
WGW STALBET
31 grudnia, 2019
Kalendarze przyszły piękne, wysoka jakość

Kalendarze przyszły piękne, wysoka jakość i wykonanie. Polecam

M.
30 grudnia, 2019
FIRMA GODNA POLECENIA

Z wykonania kalendarzy na rok 2020 bardzo jesteśmy zadowoleni.Szybko,sprawnie i z dowozem do firmy.Zapewne zgłosimy się w kolejnym roku.Firma godna polecenia.

Ewa
"AKADEMIK" SPÓŁDZIELNIA USŁUGOWO-HANDLOWA
30 grudnia, 2019
Perfekcja

Witam,
Chcę się ze wszystkimi potencjalnymi Klientami podzielić opinią na temat współpracy z firma Grupa Alsel Media.
Jeden telefon do firmy, krótka rozmowa z Panem Marcinem (szczególne podziękowania!), uzgodnienie szczegółów, pełna informacja o produkcie (moja firma zamówiła kalendarze A4 w miksie – duża partia kalendarza tygodniowego z tłoczeniem i złoceniem logo firmy oraz mała dziennego tylko z tłoczeniem). Przedpłata, zatwierdzenie projektu i dosłownie w 4 dni kalendarze mamy na biurkach. Bardzo ładne tłoczenie, złocenie nadaje kalendarzom charakteru jubileuszowego. Żadnych niedoróbek. Dokładnie przeszyte, środek – dokładne cięcie kartek oraz perforacja. Słowem – perfekcja.
Bardzo gorąco polecam tę firmę z racji bardzo profesjonalnego podejścia do Klienta oraz doskonały produkt. Naprawdę warto!!!

Piotr
Grupa INCO S.A.
30 grudnia, 2019
Kalendarze trójdzielne

Serdecznie polecam firmę Alsel Kalendarze, bardzo miła współpraca, świetny projekt i bardzo szybka realizacja.

Agata
J&M Kamińscy Sp. J.
30 grudnia, 2019
Sprawna wymiana informacji – kalendarze

Sprawna wymiana informacji – kalendarze spełniają nasze oczekiwania.

Anna
EuroVilla Nieruchomości Sp. z o. o.
30 grudnia, 2019
Polecam – zdecydowanie

Bardzo fachowo i terminowo. Świetna obsługa klienta i doradztwo w wyborze asortymentu. Polecam

Łukasz
Lilu Fruits
30 grudnia, 2019
Szybko i konkretnie.

Zamówiliśmy kalendarze na 2020 rok. Załatwiono nasze zamówienie szybko i konkretnie. Zaprojektowano, uwzględniono nasze uwagi i w krótkim czasie wydrukowane kalendarze wylądowały u nas. Jesteśmy zadowoleni. Oby tylko firma z nadmiaru pozytywnych opinii się nie zepsuła. Tak trzymać.

Zbigniew Kubiński
POWSZECHNE TOWARZYSTWO EKSPERTÓW I DORADCÓW RYNKU NIERUCHOMOŚCI
7 grudnia, 2019
Jestem mega zadowolona kontakt z

Jestem mega zadowolona kontakt z firmą święty kalendarze również robią duże wrażenie w moim odczuciu cena co do jakości jest bardzo w porządku i na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy

Magda
13 listopada, 2019
Jeśli miałbym komuś polecić firmę

Jeśli miałbym komuś polecić firmę u której można zamówić kalendarze z nadrukiem własnym lub dla klientów, to właśnie będzie to firma AlselKalendarze, wykonają za nas kilka projektów do wyboru no i szybko realizują zamówienia.skorzystałem drugi rok z rzędu i jestem mega zadowolony.Polecam.

Artur
Pinocio Artur Kamieniczny
6 listopada, 2019
Kalendarze ścienne

Świetne wykonanie oraz obsługa Klienta.
Czas realizacji równie dogodny co sposób wysyłki.
Jak najbardziej polecamy realizacje firmy ALSEL Sum Poland

Aleksandra
SUM Poland
6 listopada, 2019
OPINIA

Gratuluję firmie ALSEL bardzo sprawne przeprowadzonego procesu przygotowania, drukowania i przesłania kalendarza 2020 dla mojej firmy.
Jestem w pełni usatysfakcjonowany dotychczasową współpracą i rekomenduję innym ALSEL jako solidnego partnera w biznesie.

Andrzej Dzwonnik
Zakład Techniczny PROPAN
31 października, 2019
kalendarze indywidualne – opinia

Polecam zakup kalendarzy indywidualnych w Alsel.
Obsługa klienta na najwyższym poziomie, szybki kontakt, uprzejma komunikacja, mimo wielu zapytań. Możliwość negocjacji.
Bardzo szybka wysyłka, produkt najwyższej jakości.
Gorąco polecam.

Maciej
ZAKŁADY AZOTOWE CHORZÓW SPÓŁKA AKCYJNA
31 października, 2019
OK, polecamy

Szybko, zgodnie z projektem, polecamy firmę.

Tomek
PBU Panewnik
31 października, 2019
Kalendarze zgodne z zamówieniem, bardzo

Kalendarze zgodne z zamówieniem, bardzo szybkie wykonanie i dostawa, miły i pomocny personel, cena konkurencyjna, polecam.

Magdalena
Prime Logistic s.r.o.
31 października, 2019
Zadowoleni

Po raz kolejny firma stanęła na wysokości zadania, kalendarze spełniają nasze oczekiwania, Swietny kontakt i uprzejma obsługa, napewno wrócimy za rok.
Pozdrawiamy
MegiCar

Karolina
31 października, 2019
Bardzo miła współpraca, kompetentna obsługa,

Bardzo miła współpraca, kompetentna obsługa, szybka realizacja. Polecam

Joanna
16 października, 2019
Dobra, rzeczowa współpraca, pełne zrozumienie

Dobra, rzeczowa współpraca, pełne zrozumienie potrzeb klienta. Polecam.

Małgorzata
ORPZ
25 września, 2019
Realizacja kalendarzy na 2020 przebiegała

Realizacja kalendarzy na 2020 przebiegała bardzo pomyślenie. Otrzymałam wiele wsparcia od Pracowników Alsel w zakresie tworzenia wersji graficznej. Wszystkie wskazówki były bardzo pomocne a realizacja projektu na bardzo wysokim poziomie. Dziękuję i gorąco polecam.

Agnieszka
Agnieszka Żarecka Szkolenia Doradztwo Rodo
25 września, 2019
Bezproblemowy kontakt, fachowa obsługa i

Bezproblemowy kontakt, fachowa obsługa i super wykonanie.
Polecam! My na pewno będziemy wracali po kalendarze.

Bartłomiej
Lab-JOT
9 września, 2019
Korzystamy z usług firmy Alsel

Korzystamy z usług firmy Alsel i jesteśmy bardzo zadowoleni. To rzetelna firma, która dba o dobrą jakość i terminowe wykonanie kalendarzy. Polecamy 🙂

Anna
Personalservices24
4 września, 2019
Federacja Związków Zawodowych Maszynistów Kolejowych

Polecamy Alsel Kalendarze, bardzo dobra jakość, pewny termin realizacji zamówienia i bardzo dobra cena. Dziękujemy.

Jarek
Federacja Związków Zawodowych Maszynistów Kolejowych
29 lipca, 2019
KALENDARZE TRÓJDZIELNE

Jakość wykonania 10/10! 🙂

Dominika
17 kwietnia, 2019
Mimo, że zgłosiłam się z

Mimo, że zgłosiłam się z prośbą wykonania kalendarzy bardzo późno, bo pod koniec stycznia otrzymałam miłą, profesjonalną i szybką odpowiedź. Realizacja szybka, wykonane super.Firmę będę polecać wszystkim, którzy potrzebują fachowców w swojej dziedzinie.

Beata
17 kwietnia, 2019
Polecam, projekt wykonany wedle podanych

Polecam, projekt wykonany wedle podanych wytycznych, bardzo sprawna oraz szybka realizacja, świetna jakość wykonania zamówionego produktu

Dominik
Elstead Lighting
28 grudnia, 2018
Kalendarze książkowe

Rewelacyjna obsługa i jakość kalendarzy. Serdecznie polecam.

Patrycja
Ruch Chorzów S.A.
28 grudnia, 2018
Kalendarz

Kalendarz ok realizacja ok . za duzo faktur; proforma .zaliczkowa.końcowa .po co tyle skoro zapłata jest zaraz po akceptacji projektu.

Ryszard
PHU
28 grudnia, 2018
Kalendarz książkowy A5

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Kontakt z firmą bardzo sprawny i bezproblemowy.

Wostol
Wostol
13 grudnia, 2018
Zdecydowanie polecam

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, bardzo szybkie wykonanie i przesyłka. Zdecydowanie polecam i pewnie do zobaczenia za rok!

Karolina
Eurofinance
13 grudnia, 2018
opinia

Bardzo ładne i solidne wykonanie, krótki termin realizacji, dobra współpraca

Mariusz
Royal Cargo
6 grudnia, 2018
Zamówienie terminowe i zgodne z

Zamówienie terminowe i zgodne z oczekiwaniami. Polecam!

Agata
Maximus Broker
6 grudnia, 2018
Bardzo polecamy produkty firmy Alsel

Bardzo polecamy produkty firmy Alsel Kalendarze. Jakość wspaniała, duży wybór, profesjonalna obsługa! Serdecznie polecam 🙂

Magda
Consultrix Centrum Obsługi Biznesu
6 grudnia, 2018
Kalędarzyki

Wszystko szybko ,sprawnie i pełna profeska, TAK TRZYMAC.

Mirosław
T.T.S.TELE-TAXI 196-21 Koszalin
23 listopada, 2018
Kalendarze firmowe

Dziękujemy bardzo za jakość
Zamawiamy kalendarze ALSEL już kolejny rok z rzędu.Przez cały rok kalendarze nie pokrzywiło i nie wygięło. Sprawdzona jakość. Szybka reakcja na prośby klienta. Polecamy!

Witalina
Sly Logistics Poland Sp. z o.o.
22 listopada, 2018
Wszystko jak zawsze super. Kolejny

Wszystko jak zawsze super. Kolejny rok korzystamy z usług tej firmy i nie ostatni! Dziękujemy i pozdrawiamy

Aneta
AMP Sp. z o.o.
13 listopada, 2018
Profesjonaliści!

Drugi rok z rzędu zamawiamy kalendarze książkowe z tłoczeniem. Jestem pewna, że za rok ponownie złożymy zamówienie, ponieważ firma ASEL charakteryzuje się takimi cechami jak:
– bardzo dobry kontakt,
– miła obsługa,
– konkurencyjne ceny,
– a przede wszystkim najwyższa jakość oferowanych produktów! Serdecznie polecamy!
Niedźwiedź-Lock

Sylwia
Niedźwiedź-Lock
12 listopada, 2018
Z Alsel Kalendarze współpracujemy czwarty

Z Alsel Kalendarze współpracujemy czwarty rok z rzędu. Solidnie, szybko i rzeczowo. Ciekawe projekty i konkurencyjne ceny realizacji. Z czystym sumieniem polecam.

Piotr
Komfrot Med
5 listopada, 2018
Rzetelna firma, bardzo sprawny kontakt

Rzetelna firma, bardzo sprawny kontakt zarówno ze strony biura obsługują jak i grafików zajmujących się bezpośrednio projektem. Potrafią zaoferować wiele ciekawych rozwiązań graficznych w przypadku zamówienia u nich projektu.
Polecam.

Maciej
LinguaChess
30 października, 2018
Za całą opinię niech będzie

Za całą opinię niech będzie to że właśnie zamówiłem i otrzymałem 10 edycje kalendarza do mojej firmy.Oferują też świetnie wykonane wizytówki i teczki ofertowe.Zresztą to firma z Poznania a Poznań to Wielkopolska a Wielkopolanie to solidni ludzie.

Adam
FHU ASEKURACJA A.Makasewicz i Wspólnicy Sp.J.
18 października, 2018
Zdecydowanie polecam!!!

Rozsądna cena, dobra jakość i terminowe wykonanie kalendarzy.
Czego można chcieć więcej?
Zdecydowanie polecam wszystkim tą firmę.
Pozdrawiam
TC

Tomasz Ciesielski
SCORPIO
17 października, 2018
opinia o ALSEL KALENDARZE

Prace związane z produkcją kalendarzy zlecam od lat tej firmie i jestem z ich produkcji bardzo zadowolony. Odpowiednia cena, utrzymane terminy i dobra jakość produktu, a o to w tym właśnie chodzi. Polecam współpracę z ALSEL Kalendarze, firma jest godna pochwały.   Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Wykonane kalendarze są zgodne z naszymi oczekiwaniami. Składając zamówienie można liczyć od początku do końca na fachową pomoc. Firma Alsel zrealizowała zamówienie w terminie. Finanlnie produkt przebił nasze oczekiwania, a dodatkowym atutem jest dobra cena. Polecamy. Jarosław Kucz Federacja Związków Zawodowych Maszynistów Kolejowych Sierpień 21, 2018 Doskonały kontakt, bezproblemowa praca nad projektem. Szybka realizacja i wysyłka. Polecam! Kinga Stadion Miejski w Białymstoku Wrzesień 20, 2018 Co roku korzystamy z usług firmy Alsel i również tego roku firma nie zawiodła naszego zaufania. Bardzo miła współpraca, spełnienie wszelkich oczekiwań, ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam w 100%. Marzena Sękowska Dom Inwest Październik 2, 2018 Bardzo szybka realizacja zamówienia, błyskawiczna wysyłka, komunikacja bez zarzutu! Kalendarze są ładne, starannie wykonane i estetyczne. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy! Monika Kolaj PCK Październik 4, 2018 Bardzo dobry kontakt, świetna jakość produktu i zrealizowanego tłoczenia. Cena również bardzo przystępna. Jesteśmy zadowoleni. Maciek Bionateo Sp. z o. o. Październik 4, 2018 Prace związane… Read more „opinia o ALSEL KALENDARZE”

Iwo
Slot Trade Sp. z o.o.
4 października, 2018
Kalendarze tygodniowe A5

Bardzo dobry kontakt, świetna jakość produktu i zrealizowanego tłoczenia. Cena również bardzo przystępna. Jesteśmy zadowoleni.

Maciek
Bionateo Sp. z o. o.
4 października, 2018
Bardzo szybka realizacja zamówienia, błyskawiczna

Bardzo szybka realizacja zamówienia, błyskawiczna wysyłka, komunikacja bez zarzutu! Kalendarze są ładne, starannie wykonane i estetyczne. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy!

Monika Kolaj
PCK
4 października, 2018
Polecam!!!

Co roku korzystamy z usług firmy Alsel i również tego roku firma nie zawiodła naszego zaufania. Bardzo miła współpraca, spełnienie wszelkich oczekiwań, ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam w 100%.

Marzena Sękowska
Dom Inwest
2 października, 2018
Doskonały kontakt, bezproblemowa praca nad

Doskonały kontakt, bezproblemowa praca nad projektem. Szybka realizacja i wysyłka. Polecam!

Kinga
Stadion Miejski w Białymstoku
20 września, 2018
Polecamy wszystkim.

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Wykonane kalendarze są zgodne z naszymi oczekiwaniami. Składając zamówienie można liczyć od początku do końca na fachową pomoc. Firma Alsel zrealizowała zamówienie w terminie. Finanlnie produkt przebił nasze oczekiwania, a dodatkowym atutem jest dobra cena. Polecamy.

Jarosław Kucz
Federacja Związków Zawodowych Maszynistów Kolejowych
21 sierpnia, 2018

MASZ PYTANIA, SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
Zadzwoń do nas