ALSEL KALENDARZE

OPINIE KLIENTÓW

Rewelacja

Z kalendarzy od firmy Alsel Kalendarze korzystamy już 3 rok, wszystko na najwyższym poziomie! Kontakt z grafikami – REWELACJA! Jakość papieru – MEGA! WSZYSTKO NAJ! Polecam każdemu i wiem, że za rok też od nich zamówimy 🙂

Łukasz
Podlaski Serwis Geodezyjny
18 stycznia, 2021

Kolejny raz świetnie wykonane zamówienia.

Kolejny raz świetnie wykonane zamówienia.
Nie mamy żadnych zastrzeżeń. Kontakt i ewentualne sugestie do projektów są na wysokim poziomie i trafne.
Polecamy firmę Alsel jako partnera do współpracy. Z wyrazami szacunku
Aleksandra
Sum Poland

Aleksandra
SUM POLAND
18 stycznia, 2021

Sprawnie, jakościowo, konkretnie

Szczerze polecam. Współpraca przebiega sprawnie i bez problemów. Firma dotrzymuje terminów i trzyma jakość na bardzo dobrym poziomie, co zdecydowanie nie jest branżowym standardem 🙂

Jakub
PrezStudio
18 stycznia, 2021

Opinia

To już kolejny rok naszej współpracy i myśle ,że nie jest on ostatni . Szybka realizacja oraz dużo cierpliwości do zamawiającego 😛

Magda
KADBUD
18 stycznia, 2021

Realizacja zamówienia szybka i bez

Realizacja zamówienia szybka i bez uwag. Godni polecenia.

Konrad
17 stycznia, 2021

Polecam współpracę z ALSEL ,

Polecam współpracę z ALSEL , już kolejny rok zamawiam kalendarze i jestem zadowolona z ich usług , w przyszłym sezonie również skorzystam, polecam

Anna
UBEZPIECZENIA ANNA PISIEWICZ
17 stycznia, 2021

Opinia dot.kalendarzy

Jesteśmy zadowoleni z zamówionych w Państwa Formie kalendarzy na 2021 rok, zarówno co do jakości jak i terminu wykonania zamówienia.

MAREK
EKO J.W.M. Adamczak s.c.
16 stycznia, 2021

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy.

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. szybkość działania + jakość kalendarzy. bezproblemowe zakupy. polecam

Jolanta
TOYOTA LEXUS
16 stycznia, 2021

Polecamy

Polecamy firmę ALSEL. Wysoka jakość wykonania kalendarzy trójdzielnych i biurkowych, terminowa dostawa zamówienia. Współpracę oceniamy bardzo dobrze. Profesjonaliści 🙂

Ireneusz
ABC Szalunki
15 stycznia, 2021

KALENDARZE

Wszystko odbyło się bardzo szybko, zgodnie z oczekiwaniami, bardzo elastyczna firma w przygotowaniu i druku kalendarzy. polecamy tę firmę.

Marek
PPH WESCO Ewa Siwińska
15 stycznia, 2021

Ocena kalendarzy

Kalendarze są solidnie wykonane. Wygląd bardzo estetyczny. Polecamy!

Barbara
SPAW-KON
15 stycznia, 2021

Dziękujemy za realizacje zamówienia. Obsługa

Dziękujemy za realizacje zamówienia. Obsługa na wysokim poziomie, kalendarze bardzo dobrej jakości. Polecam

Aneta
Krakowska Szkoła Browarnicza
12 stycznia, 2021

Świetne wsparcie graficzne, dobra jakość,

Świetne wsparcie graficzne, dobra jakość, szybka i terminowa realizacja. Dziękuję.

Agnieszka
Agnieszka Żarecka Szkolenia Doradztwo Rodo
11 stycznia, 2021

Pełen profesjonalizm. Znakomita jakość druku,

Pełen profesjonalizm. Znakomita jakość druku, dobra komunikacja i terminowość przy konkurencyjnych cenach. Firma dba o klienta. Polecamy 🙂

Energotechnika
11 stycznia, 2021

Jesteśmy zadowoleni z wykonanej usługi.

Jesteśmy zadowoleni z wykonanej usługi. Kalendarze bardzo dobrej jakości, nadruk zgodnie z zamówieniem, usługa zrealizowana szybko i profesjonalnie.
Chętnie będziemy kontynuować współpracę w Wykonawcą.

Jolanta
Powiatowy Urząd Pracy w Ełku
10 stycznia, 2021

Zdecydowanie polecam

Doskonała współpraca! Zaprojektowany kalendarz idealnie odzwierciedlał mój pomysł opisany w wiadomości mailowej. Nic dodać, nic ująć. Polecam! 🙂

Łukasz
LC Consulting
9 stycznia, 2021

Dotyczy: Kalendarz ścienny

Polecam!!! Profesjonalna i szybka obsługa. Produkt dobrej jakości. Polecam!!!

Artur
BIURO OCHRONY SKORPION Sp. z o.o.
9 stycznia, 2021

Jakość wykonania kalendarzy i termin

Jakość wykonania kalendarzy i termin realizacji wykonania bardzo dobra i tak szczerze chciałoby się wystawić zasłużoną 5. Jednak brak wymaganej ilości spowodował konieczność domówienia innego formatu, w którym nasze logo lepiej prezentowało się w innym miejscu za, które niestety w celu realizacji musielibyśmy dopłacić kilkadziesiąt złotych. Uczciwa ocena dobra za całość.

JarekTG
8 stycznia, 2021

PHU Energy-24 FOTOWOLTAIKA

Staranne wykonanie, kalendarze bardzo dobrej jakości. Mały minus za długi termin projektu poza tym okej. Polecam!

Dawid
Energy-24
7 stycznia, 2021

Podziękowanie

Serdecznie dziękuję firmie Alsel Kalendarze w imieniu Grupy INCO S.A. jak również swoim za ekspresowe wykonanie kalendarzy. Ustalenia telefoniczne i mailowe z Panem Marcinem Kozikowskim zostały przeprowadzone błyskawicznie, a terminem wykonania oraz dostarczenia do nas gotowych kalendarzy z tygodniowym wyprzedzeniem wprawiło w osłupienie kierownictwo mojej firmy.
Gorąco polecam firmę Alsel Kalendarze za jej rzetelność, jakość a także terminowość.
Ocena: 6 (w terminologii szkolnej.
Pozdrawiam 🙂

piotr
GRUPA INCO S.A.
7 stycznia, 2021

Polecamy bardzo solidną firmę

Po raz kolejny dziękujemy za szybkie oraz atrakcyjne wykonanie usługi.

Grzegorz
Abpol Serwis
7 stycznia, 2021

Super Kalendarze dla firm !

Od paru lat współpracujemy z firmą Alsel Kalendarze i jesteśmy bardzo zadowoleni z ich obsługi. Pozdrawiamy

Piotr
Usługi podatkowe Smolczewska
7 stycznia, 2021

Zdecydowanie polecam jeśli chodzi o

Zdecydowanie polecam jeśli chodzi o druk kalendarzy trójdzielnych – szybki kontakt, łatwe uzyskanie odpowiedzi na wszystkie pytania, jasność jeśli chodzi o projekt i brak problemu ze zgłaszaniem poprawek. Czas druku oczywiście dostosowany do pory roku, warto zamówić kalendarze przed grudniem.

Zofia
ESEM Zakład Pomp Sp.J.
7 stycznia, 2021

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Projekty,

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Projekty, które zostały dla nas przygotowane przerosły nasze oczekiwania!

Tomasz
7 stycznia, 2021

Profesjonalna pomoc i bardzo miła

Profesjonalna pomoc i bardzo miła obsługa. Super jakość. Serdecznie polecam

Andrzej
Zespól Szkół w Dobrym Mieście
7 stycznia, 2021

Kalendarze bardzo dobrej jakości .

Kalendarze bardzo dobrej jakości . Polecam .

Katarzyna
Preinstal Sp. Jawna
7 stycznia, 2021

Jestem zadowolona ze współpracy.

Jestem zadowolona ze współpracy.

elżbieta
Urząd Gminy
6 stycznia, 2021

Opinia

Polecam firmę ALSEL, która wykonała dla nas kalendarze. Skorzystaliśmy z zaproponowanych nam projektów. Po dokonaniu wyboru , bardzo szybko dostaliśmy zamówione kalendarze. Firma godna polecenia.

Maciej
Inter-Ark Sp. z o.o.
4 stycznia, 2021

Współpraca z firmą ALSEL przebiegła

Współpraca z firmą ALSEL przebiegła bardzo sprawnie. Począwszy od bardzo szybkiej odpowiedzi na złożone przeze mnie zapytanie cenowe, dotyczące większego zamówienia, poprzez konkretną, przejrzystą ofertę.
Atutem firmy jest to, że nie doliczają dodatkowych kosztów, takich jak projekt, co w większości firm jest praktykowane i zniechęca klienta. Firma ALSEL nie ma żadnych ukrytych kosztów.
Posiadają duży wybór produktów.
Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie.
Szczerze polecam współpracę z ALSELem, ponieważ jest to dobrze zorganizowana firma.
Monika Ciska
Urząd Gminy Baboszewo
Klub Senior +

Monika
Klub Senior+ w Baboszewie
2 stycznia, 2021

sprawnie, rzetelnie, polecam

sprawnie, rzetelnie, polecam

Aleksandra
30 grudnia, 2020

Kalendarze 2021

Jestem bardzo zadowolona z kalendarzy w Państwa Firmie, bardzo szybkie załatwienie zamówienia, bez najmniejszych problemów czyli szybko i sprawnie. Firma godna polecenia, pracownicy sumienni i rzetelni. Polecam

Renata
PH Dabex
29 grudnia, 2020

POLECAM

POLECAM

Rafał Bogusz
F.H.U. BOGUSZ
28 grudnia, 2020

1.Firma godna polecenia .2.Wykonany produkt

1.Firma godna polecenia .
2.Wykonany produkt na wysokim poziomie jakościowym względem ustalonej ceny.
3.Czas realizacji zamówienia od zatwierdzenia zlecenia, krótsza aniżeli wskazane jest w umowie.
4.Firma polecana przez nas.

Paweł
23 grudnia, 2020

Kalendarze wykonane bardzo dobrze z

Kalendarze wykonane bardzo dobrze z LOGO firmy. Jestem stałym klientem.

Wiesław
Techluk
22 grudnia, 2020

KALENDARZE TRÓJDZIELNE

Współpraca przebiegła bezproblemowo ,polecamy

Marek
GRANIT ZEN Zenon Piekielny Morawa 8
21 grudnia, 2020

Zdecydowanie najrzetelniejsza firma zajmująca się

Zdecydowanie najrzetelniejsza firma zajmująca się produkcją kalendarzy, z jaką miałem przyjemność współpracować.

Adrian
21 grudnia, 2020

Kalendarze firmowe

Bardzo polecam! Zamawialiśmy kalendarze dla pracowników na święta, bardzo szybki czas realizacji mimo tego, że zamawialiśmy dwa rodzaje (różne kolory i logo). Kalendarze dobrze wykonane, ładnie tłoczone logo oraz wszystko co potrzebne w środku.

Anna
HFT71
21 grudnia, 2020

Realizacja Bezproblemowa

Polecamy drukarnie Alsel – realizacja zgodnie z umową i bezproblemowa współpraca. Pomoc w realizacji projektu. Jesteśmy zadowolenie. Zapowiada się stała współpraca 🙂

Joanna
Boryna, krzysztof Borzęcki
21 grudnia, 2020

Polecam

Bardzo dobry kontakt z Firmą. Świetne projekty i szybkie terminy realizacji. Polecam i na pewno skorzystam ponownie.

Izabela
PK Ubezpieczenie
21 grudnia, 2020

Współpraca z Państwem to sama przyjemnośc!

Rewelacyjna konkretna , terminowa współpraca! Polecam!

Elżbieta
STAL-BUD sp. z o.o.
21 grudnia, 2020

kalendarze

Bardzo szybka reakcja, gotowy projekt kalendarza dla naszej firmy dostaliśmy tego samego dnia, od projektu do druku w tydzień, jesteśmy pełni podziwu dla szybkości i profesjonalizmu pracowników firmy Alsel.

Marcin
phu complex
21 grudnia, 2020

Już kolejny rok zamawialiśmy kalendarze

Już kolejny rok zamawialiśmy kalendarze trójdzielne i co roku mamy Nowe wizualizacje ,jestem Bardzo zadowolony ze współpracy z całym zespołem Firmy ,różnorodne rozwiązania, profesjonalizm na wysokim poziomie.
Wszystkim polecam tą Firmę. Z pozdrowieniami.

Piotr
Tolbrukbis
18 grudnia, 2020

Elgrom

Nasza Firma od lat zamawia u Państwa kalendarze, przez internet bez żadnych problemów organizacyjnych.
Dziękujemy za profesjonalizm i rzetelność wykonania oraz realizację terminową naszych zamówień.
Firma godna polecenia dla innych zainteresowanych.

Jacek Gromek
Elgrom Falenry Park Hotel
18 grudnia, 2020

Jesteśmy bardzo zadowoleni, na pewno

Jesteśmy bardzo zadowoleni, na pewno skorzystamy z usług w przyszłości.

Iwona
18 grudnia, 2020

Polecamy współpracę!

Świetna obsługa klienta oraz współpraca z działem graficznym, atrakcyjne ceny oraz terminowość. Śmiało możemy polecić współpracę z Grupą Alsel Media.

BEMAKOR Sp. z o. o
BEMAKOR Sp. z o. o
16 grudnia, 2020

Zamawiam jak co roku.Profesjonalna i

Zamawiam jak co roku. Profesjonalna i rzetelna obsługa.

Beata
BEKA Białystok
15 grudnia, 2020

Polecam z czystym sumieniem

Polecam z czystym sumieniem

Rafał
Powiatowy Urząd Pracy w Goleniowie
15 grudnia, 2020

SZYBKA REALIZACJA, SUPER WYKONANIE

SZYBKA REALIZACJA, SUPER WYKONANIE

DAGMARA
NOVESTO SP J
14 grudnia, 2020

dziękuję za bardzo szybko zrealizowane

dziękuję za bardzo szybko zrealizowane zamówienie, zgodnie z naszymi oczekiwaniami

elzbieta
gmina opinogóra
10 grudnia, 2020

Bardzo dobry kontakt.Piękne projekty kalendarzy,

Bardzo dobry kontakt.
Piękne projekty kalendarzy, które można modyfikować we współpracy z grafikiem.

Paula
LUK Sp. z o.o.
10 grudnia, 2020

opinia

Kalendarze jak co roku szybko,sprawnie bez uwag.polecamy!!!

Krzysztof
Elkam
10 grudnia, 2020

Kalendarze

Już 3 rok realizowali dla naszej firmy zlecenie. Szybki kontakt i realizacja. Polecam

Janusz
F.H.U. JAN-POŻ
9 grudnia, 2020

Szybka realizacja, dobra i profesjonalna

Szybka realizacja, dobra i profesjonalna obsługa.
Jak najbardziej polecamy.

Holandiajobs
8 grudnia, 2020

Pełen profesjonalizm. Jak zawsze szybki

Pełen profesjonalizm. Jak zawsze szybki projekt i realizacja. POLECAM.

DOROTA
7 grudnia, 2020

Kalendarze

Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z ASEL. Wykonywaliśmy kalendarze nabiurkowe. Zadowolenie wynika głównie z faktu, że z firmą można się skontaktować. Wymiana informacji na bieżąco. Akcja – reakcja (nie trzeba czekać tydzień aż się ktoś odezwie). Produkt końcowy dotarł do nas w oczekiwanym terminie. W kolejnym roku doszlifujemy finalny wygląd.

Beata
COPY FELIX
2 grudnia, 2020

Bardzo szybko i zgodnie z

Bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem. Gorąco polecam Firmę

Grzegorz
ICON
1 grudnia, 2020

Współpraca z firmą Alsel to

Współpraca z firmą Alsel to sama przyjemność. Bardzo szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt. Serdecznie polecam!

Tomek
Alba Thyment
30 listopada, 2020

Kalendarze B5

To nasze pierwsze zamówienie na kalendarze z logo i jesteśmy bardzo zadowoleni! Realizacja w terminie, kontakt sprawny, przesyłka świetnie zabezpieczona. Zdecydowaliśmy się na okleinę Vivella i to był dobry wybór – okładka jest super w dotyku, polecamy!!!!

Paulina
www.tinystar.pl
28 listopada, 2020

Opinia

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Firmą ALSEL. Rewelacyjna obsługa. Kalendarze bardzo ładne. Szybka realizacja i wysyłka przesyłki. POLECAMY

Beata
Gmina Kochanowice
28 listopada, 2020

kalendarz 3-dzielny

Bardzo dziękuje za profesjonalne wykonanie projektu kalendarza
oraz wyjątkowo terminowe wykonie zlecenia wraz z darmową przesyłką. Kalendarze są piękne – na pewno polecę Państwa Firmę.

Stanisław
TECH-EKSPERT Giżycko
28 listopada, 2020

Współpraca na 100%

Od projektu do dostarczenia sama przyjemnośc współpracy POLECAM

marcin
Tim-Dom
28 listopada, 2020

Kalendarze książkowe

Bardzo polecam współpracę i kalendarze firmy Alsel.
Po raz pierwszy zdecydowaliśmy się na kalendarze książkowe z okładką indywidualną i jesteśmy zachwyceni. Współpraca od projektu do wykonania – bez zarzutu.
Kalendarz wyszedł fantastycznie – dziękujemy i na pewno będziemy korzystać z Państwa usług i je polecać.

Katarzyna Agata Stecyk
PZT XDrive
21 listopada, 2020

Dziękuję za profesjonalną współpracę i

Dziękuję za profesjonalną współpracę i ekspresową realizację zamówienia. Kalendarze są bardzo dobrej jakości, w rozsądnej cenie, jesteśmy z nich zadowoleni. Polecam serdecznie każdemu, kto ma jakiekolwiek wątpliwości, czy podjąć współpracę z firmą Alsel.

Monika
12 listopada, 2020

Kalendarze

Zamówione kalendarze są zgodne z naszymi oczekiwaniami. Firma godna polecenia. Było to nasze pierwsze zamówienie i mam nadzieję, że nie ostatnie.

Dorota
AKE-NET
12 listopada, 2020

BARDZO PROFESJONALNIE

BARDZO PROFESJONALNIE

MARZENA
12 listopada, 2020

Pełen profesjonalizm, swietny kontakt i

Pełen profesjonalizm, swietny kontakt i expresowa realizacja/

Jakub
Swisscolor
26 października, 2020

wzorowo wykonane zamówienie,i tak już

wzorowo wykonane zamówienie,i tak już od paru ładnych lat.Tak trzymać

Adam
FHU Asekuracja
13 października, 2020

Kalendarze wysokiej jakości

Zamówione kalendarze odpowiadają naszym oczekiwaniom. Terminowa realizacja. Kompetentna osoba doradziła szatę graficzną. Polecam. Sami z pewnością powrócimy dla realizacji kolejnych zamówień.

Katarzyna
WARDA
2 września, 2020

Jak zawsze profesjonalnie.

Od wielu lat współpracujemy z ALSEL Kalendarze.
Wszystkie zlecenia wykonane ze starannością i na czas. W miłej atmosferze. Serdecznie polecam.

Katarzyna
Graph-expert Trade Sp. z o.o. Sp. k.
24 lutego, 2020

Od samego początku bardzo dobry

Od samego początku bardzo dobry i rzeczowy kontakt ze sprzedawcą. Błyskawiczna realizacja, jeszcze przed ustalonym terminem, szybka wysyłka.
Wykonanie na 5 plus.Pierwszy raz zleciłam wykonanie kalendarzy tej firmie, ale z pewnością nie ostatni.
Polecam wszystkim

Aldona
WGW STALBET
31 grudnia, 2019

Kalendarze przyszły piękne, wysoka jakość

Kalendarze przyszły piękne, wysoka jakość i wykonanie. Polecam

M.
30 grudnia, 2019

FIRMA GODNA POLECENIA

Z wykonania kalendarzy na rok 2020 bardzo jesteśmy zadowoleni.Szybko,sprawnie i z dowozem do firmy.Zapewne zgłosimy się w kolejnym roku.Firma godna polecenia.

Ewa
"AKADEMIK" SPÓŁDZIELNIA USŁUGOWO-HANDLOWA
30 grudnia, 2019

Perfekcja

Witam,
Chcę się ze wszystkimi potencjalnymi Klientami podzielić opinią na temat współpracy z firma Grupa Alsel Media.
Jeden telefon do firmy, krótka rozmowa z Panem Marcinem (szczególne podziękowania!), uzgodnienie szczegółów, pełna informacja o produkcie (moja firma zamówiła kalendarze A4 w miksie – duża partia kalendarza tygodniowego z tłoczeniem i złoceniem logo firmy oraz mała dziennego tylko z tłoczeniem). Przedpłata, zatwierdzenie projektu i dosłownie w 4 dni kalendarze mamy na biurkach. Bardzo ładne tłoczenie, złocenie nadaje kalendarzom charakteru jubileuszowego. Żadnych niedoróbek. Dokładnie przeszyte, środek – dokładne cięcie kartek oraz perforacja. Słowem – perfekcja.
Bardzo gorąco polecam tę firmę z racji bardzo profesjonalnego podejścia do Klienta oraz doskonały produkt. Naprawdę warto!!!

Piotr
Grupa INCO S.A.
30 grudnia, 2019

Kalendarze trójdzielne

Serdecznie polecam firmę Alsel Kalendarze, bardzo miła współpraca, świetny projekt i bardzo szybka realizacja.

Agata
J&M Kamińscy Sp. J.
30 grudnia, 2019

Sprawna wymiana informacji – kalendarze

Sprawna wymiana informacji – kalendarze spełniają nasze oczekiwania.

Anna
EuroVilla Nieruchomości Sp. z o. o.
30 grudnia, 2019

Polecam – zdecydowanie

Bardzo fachowo i terminowo. Świetna obsługa klienta i doradztwo w wyborze asortymentu. Polecam

Łukasz
Lilu Fruits
30 grudnia, 2019

Szybko i konkretnie.

Zamówiliśmy kalendarze na 2020 rok. Załatwiono nasze zamówienie szybko i konkretnie. Zaprojektowano, uwzględniono nasze uwagi i w krótkim czasie wydrukowane kalendarze wylądowały u nas. Jesteśmy zadowoleni. Oby tylko firma z nadmiaru pozytywnych opinii się nie zepsuła. Tak trzymać.

Zbigniew Kubiński
POWSZECHNE TOWARZYSTWO EKSPERTÓW I DORADCÓW RYNKU NIERUCHOMOŚCI
7 grudnia, 2019

Jestem mega zadowolona kontakt z

Jestem mega zadowolona kontakt z firmą święty kalendarze również robią duże wrażenie w moim odczuciu cena co do jakości jest bardzo w porządku i na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy

Magda
13 listopada, 2019

Jeśli miałbym komuś polecić firmę

Jeśli miałbym komuś polecić firmę u której można zamówić kalendarze z nadrukiem własnym lub dla klientów, to właśnie będzie to firma AlselKalendarze, wykonają za nas kilka projektów do wyboru no i szybko realizują zamówienia.skorzystałem drugi rok z rzędu i jestem mega zadowolony.Polecam.

Artur
Pinocio Artur Kamieniczny
6 listopada, 2019

Kalendarze ścienne

Świetne wykonanie oraz obsługa Klienta.
Czas realizacji równie dogodny co sposób wysyłki.
Jak najbardziej polecamy realizacje firmy ALSEL Sum Poland

Aleksandra
SUM Poland
6 listopada, 2019

OPINIA

Gratuluję firmie ALSEL bardzo sprawne przeprowadzonego procesu przygotowania, drukowania i przesłania kalendarza 2020 dla mojej firmy.
Jestem w pełni usatysfakcjonowany dotychczasową współpracą i rekomenduję innym ALSEL jako solidnego partnera w biznesie.

Andrzej Dzwonnik
Zakład Techniczny PROPAN
31 października, 2019

kalendarze indywidualne – opinia

Polecam zakup kalendarzy indywidualnych w Alsel.
Obsługa klienta na najwyższym poziomie, szybki kontakt, uprzejma komunikacja, mimo wielu zapytań. Możliwość negocjacji.
Bardzo szybka wysyłka, produkt najwyższej jakości.
Gorąco polecam.

Maciej
ZAKŁADY AZOTOWE CHORZÓW SPÓŁKA AKCYJNA
31 października, 2019

OK, polecamy

Szybko, zgodnie z projektem, polecamy firmę.

Tomek
PBU Panewnik
31 października, 2019

Kalendarze zgodne z zamówieniem, bardzo

Kalendarze zgodne z zamówieniem, bardzo szybkie wykonanie i dostawa, miły i pomocny personel, cena konkurencyjna, polecam.

Magdalena
Prime Logistic s.r.o.
31 października, 2019

Zadowoleni

Po raz kolejny firma stanęła na wysokości zadania, kalendarze spełniają nasze oczekiwania, Swietny kontakt i uprzejma obsługa, napewno wrócimy za rok.
Pozdrawiamy
MegiCar

Karolina
31 października, 2019

Bardzo miła współpraca, kompetentna obsługa,

Bardzo miła współpraca, kompetentna obsługa, szybka realizacja. Polecam

Joanna
16 października, 2019

Dobra, rzeczowa współpraca, pełne zrozumienie

Dobra, rzeczowa współpraca, pełne zrozumienie potrzeb klienta. Polecam.

Małgorzata
ORPZ
25 września, 2019

Realizacja kalendarzy na 2020 przebiegała

Realizacja kalendarzy na 2020 przebiegała bardzo pomyślenie. Otrzymałam wiele wsparcia od Pracowników Alsel w zakresie tworzenia wersji graficznej. Wszystkie wskazówki były bardzo pomocne a realizacja projektu na bardzo wysokim poziomie. Dziękuję i gorąco polecam.

Agnieszka
Agnieszka Żarecka Szkolenia Doradztwo Rodo
25 września, 2019

Bezproblemowy kontakt, fachowa obsługa i

Bezproblemowy kontakt, fachowa obsługa i super wykonanie.
Polecam! My na pewno będziemy wracali po kalendarze.

Bartłomiej
Lab-JOT
9 września, 2019

Korzystamy z usług firmy Alsel

Korzystamy z usług firmy Alsel i jesteśmy bardzo zadowoleni. To rzetelna firma, która dba o dobrą jakość i terminowe wykonanie kalendarzy. Polecamy 🙂

Anna
Personalservices24
4 września, 2019

Federacja Związków Zawodowych Maszynistów Kolejowych

Polecamy Alsel Kalendarze, bardzo dobra jakość, pewny termin realizacji zamówienia i bardzo dobra cena. Dziękujemy.

Jarek
Federacja Związków Zawodowych Maszynistów Kolejowych
29 lipca, 2019

KALENDARZE TRÓJDZIELNE

Jakość wykonania 10/10! 🙂

Dominika
17 kwietnia, 2019

Mimo, że zgłosiłam się z

Mimo, że zgłosiłam się z prośbą wykonania kalendarzy bardzo późno, bo pod koniec stycznia otrzymałam miłą, profesjonalną i szybką odpowiedź. Realizacja szybka, wykonane super.Firmę będę polecać wszystkim, którzy potrzebują fachowców w swojej dziedzinie.

Beata
17 kwietnia, 2019

Polecam, projekt wykonany wedle podanych

Polecam, projekt wykonany wedle podanych wytycznych, bardzo sprawna oraz szybka realizacja, świetna jakość wykonania zamówionego produktu

Dominik
Elstead Lighting
28 grudnia, 2018

Kalendarze książkowe

Rewelacyjna obsługa i jakość kalendarzy. Serdecznie polecam.

Patrycja
Ruch Chorzów S.A.
28 grudnia, 2018

Kalendarz

Kalendarz ok realizacja ok . za duzo faktur; proforma .zaliczkowa.końcowa .po co tyle skoro zapłata jest zaraz po akceptacji projektu.

Ryszard
PHU
28 grudnia, 2018

Kalendarz książkowy A5

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Kontakt z firmą bardzo sprawny i bezproblemowy.

Wostol
Wostol
13 grudnia, 2018

Zdecydowanie polecam

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, bardzo szybkie wykonanie i przesyłka. Zdecydowanie polecam i pewnie do zobaczenia za rok!

Karolina
Eurofinance
13 grudnia, 2018

opinia

Bardzo ładne i solidne wykonanie, krótki termin realizacji, dobra współpraca

Mariusz
Royal Cargo
6 grudnia, 2018

Zamówienie terminowe i zgodne z

Zamówienie terminowe i zgodne z oczekiwaniami. Polecam!

Agata
Maximus Broker
6 grudnia, 2018

Bardzo polecamy produkty firmy Alsel

Bardzo polecamy produkty firmy Alsel Kalendarze. Jakość wspaniała, duży wybór, profesjonalna obsługa! Serdecznie polecam 🙂

Magda
Consultrix Centrum Obsługi Biznesu
6 grudnia, 2018

Kalędarzyki

Wszystko szybko ,sprawnie i pełna profeska, TAK TRZYMAC.

Mirosław
T.T.S.TELE-TAXI 196-21 Koszalin
23 listopada, 2018

Kalendarze firmowe

Dziękujemy bardzo za jakość
Zamawiamy kalendarze ALSEL już kolejny rok z rzędu.Przez cały rok kalendarze nie pokrzywiło i nie wygięło. Sprawdzona jakość. Szybka reakcja na prośby klienta. Polecamy!

Witalina
Sly Logistics Poland Sp. z o.o.
22 listopada, 2018

Wszystko jak zawsze super. Kolejny

Wszystko jak zawsze super. Kolejny rok korzystamy z usług tej firmy i nie ostatni! Dziękujemy i pozdrawiamy

Aneta
AMP Sp. z o.o.
13 listopada, 2018

Profesjonaliści!

Drugi rok z rzędu zamawiamy kalendarze książkowe z tłoczeniem. Jestem pewna, że za rok ponownie złożymy zamówienie, ponieważ firma ASEL charakteryzuje się takimi cechami jak:
– bardzo dobry kontakt,
– miła obsługa,
– konkurencyjne ceny,
– a przede wszystkim najwyższa jakość oferowanych produktów! Serdecznie polecamy!
Niedźwiedź-Lock

Sylwia
Niedźwiedź-Lock
12 listopada, 2018

Z Alsel Kalendarze współpracujemy czwarty

Z Alsel Kalendarze współpracujemy czwarty rok z rzędu. Solidnie, szybko i rzeczowo. Ciekawe projekty i konkurencyjne ceny realizacji. Z czystym sumieniem polecam.

Piotr
Komfrot Med
5 listopada, 2018

Rzetelna firma, bardzo sprawny kontakt

Rzetelna firma, bardzo sprawny kontakt zarówno ze strony biura obsługują jak i grafików zajmujących się bezpośrednio projektem. Potrafią zaoferować wiele ciekawych rozwiązań graficznych w przypadku zamówienia u nich projektu.
Polecam.

Maciej
LinguaChess
30 października, 2018

Za całą opinię niech będzie

Za całą opinię niech będzie to że właśnie zamówiłem i otrzymałem 10 edycje kalendarza do mojej firmy.Oferują też świetnie wykonane wizytówki i teczki ofertowe.Zresztą to firma z Poznania a Poznań to Wielkopolska a Wielkopolanie to solidni ludzie.

Adam
FHU ASEKURACJA A.Makasewicz i Wspólnicy Sp.J.
18 października, 2018

Zdecydowanie polecam!!!

Rozsądna cena, dobra jakość i terminowe wykonanie kalendarzy.
Czego można chcieć więcej?
Zdecydowanie polecam wszystkim tą firmę.
Pozdrawiam
TC

Tomasz Ciesielski
SCORPIO
17 października, 2018

opinia o ALSEL KALENDARZE

Prace związane z produkcją kalendarzy zlecam od lat tej firmie i jestem z ich produkcji bardzo zadowolony. Odpowiednia cena, utrzymane terminy i dobra jakość produktu, a o to w tym właśnie chodzi. Polecam współpracę z ALSEL Kalendarze, firma jest godna pochwały. Iwo
Slot Trade Sp. z o.o.   Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Wykonane kalendarze są zgodne z naszymi oczekiwaniami. Składając zamówienie można liczyć od początku do końca na fachową pomoc. Firma Alsel zrealizowała zamówienie w terminie. Finanlnie produkt przebił nasze oczekiwania, a dodatkowym atutem jest dobra cena. Polecamy. Jarosław Kucz Federacja Związków Zawodowych Maszynistów Kolejowych Sierpień 21, 2018 Doskonały kontakt, bezproblemowa praca nad projektem. Szybka realizacja i wysyłka. Polecam! Kinga Stadion Miejski w Białymstoku Wrzesień 20, 2018 Co roku korzystamy z usług firmy Alsel i również tego roku firma nie zawiodła naszego zaufania. Bardzo miła współpraca, spełnienie wszelkich oczekiwań, ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam w 100%. Marzena Sękowska Dom Inwest Październik 2, 2018 Bardzo szybka realizacja zamówienia, błyskawiczna wysyłka, komunikacja bez zarzutu! Kalendarze są ładne, starannie wykonane i estetyczne. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy! Monika Kolaj PCK Październik 4, 2018 Bardzo dobry kontakt, świetna jakość produktu i zrealizowanego tłoczenia. Cena również bardzo przystępna. Jesteśmy zadowoleni. Maciek Bionateo Sp. z… Read more “opinia o ALSEL KALENDARZE”

Iwo
Slot Trade Sp. z o.o.
4 października, 2018

Kalendarze tygodniowe A5

Bardzo dobry kontakt, świetna jakość produktu i zrealizowanego tłoczenia. Cena również bardzo przystępna. Jesteśmy zadowoleni.

Maciek
Bionateo Sp. z o. o.
4 października, 2018

Bardzo szybka realizacja zamówienia, błyskawiczna

Bardzo szybka realizacja zamówienia, błyskawiczna wysyłka, komunikacja bez zarzutu! Kalendarze są ładne, starannie wykonane i estetyczne. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy!

Monika Kolaj
PCK
4 października, 2018

Polecam!!!

Co roku korzystamy z usług firmy Alsel i również tego roku firma nie zawiodła naszego zaufania. Bardzo miła współpraca, spełnienie wszelkich oczekiwań, ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam w 100%.

Marzena Sękowska
Dom Inwest
2 października, 2018

Doskonały kontakt, bezproblemowa praca nad

Doskonały kontakt, bezproblemowa praca nad projektem. Szybka realizacja i wysyłka. Polecam!

Kinga
Stadion Miejski w Białymstoku
20 września, 2018

Polecamy wszystkim.

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Wykonane kalendarze są zgodne z naszymi oczekiwaniami. Składając zamówienie można liczyć od początku do końca na fachową pomoc. Firma Alsel zrealizowała zamówienie w terminie. Finanlnie produkt przebił nasze oczekiwania, a dodatkowym atutem jest dobra cena. Polecamy.

Jarosław Kucz
Federacja Związków Zawodowych Maszynistów Kolejowych
21 sierpnia, 2018

MASZ PYTANIA, SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
Call Now ButtonZadzwoń do nas